Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


29

Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg skjønner det faktisk. Noen har en tendens til å hate folk som lykkes, noen har en tendens til å hate noen de aldri har møtt/ sett eller snakket med. Hvordan kan noen hate deg uten å kjenne? Jo, fordi de har mindreverdighets komplekser. Noen klarer bare ikke tanken av at noen klarer ting, oppnår ting eller lever drømmen.

Mange sier at haters er sjalue, men det tror jeg ikke alle haters er, men klarer bare ikke finne ut hvordan de kan hate meg så sinnsykt høyt når jeg ikke har gjort de noe? Ja, jeg er en jente med sterke meninger. Ja, jeg oppnår mye av det jeg vil og ja jeg er klar over at noen av tingene jeg gjør vil provosere. Men tenk, er det en grunn til å hate meg?

Hva vil det si å hate? Vet folk egentlig hva de driver med, bruker fritiden sin på å skrive meg lange hat meldinger / brev. Bortkastet tid sier jeg, fordi jeg leser ikke gjennom stygge omtaler om meg uansett. Det som er bra med haters er at jeg får motstand, elsker motstand, for det gjør meg så mye sterkere! Haters is motivaters. Så før du tror du knuser meg så vil jeg at du skal tenke deg om, hvem er det som er størst av oss? Jeg som bruker tiden min på å leve eller du som sitter bak tastaturet å fylles med hat hver gang noe jeg gjør provoserer deg? Jeg vinner.

 

 Hva synes du om haters?

Sondre Mulongo Nystrøm

18.06.2013 kl.21:26

Helt enig! Stå på med blogginga :) Digger innleggene dine ;)
anonym

18.06.2013 kl.21:27

elsker de! :D selvfølgelig liker ingen de
Regine

18.06.2013 kl.21:28

Helt enig. Digger bloggen dine, du tar utrolig fine bilder
Christian

18.06.2013 kl.21:29

Helt enig med deg! Stå på du er en inpirasjon fortsett med det du gjør!
sofiemk

18.06.2013 kl.21:31

Regine: tusentakk! :)
sofiemk

18.06.2013 kl.21:32

Christian: åhh, tusentakk! :)
Mayflower

18.06.2013 kl.21:34

Helt einig! Nydelige bilder!
!!!

18.06.2013 kl.21:35

Du må gå inn på http://anonib.com/ ligger en del bilder av deg der. Forsiktig så ikke noen du kjenner plutselig poster noe du kanskje ikke vil ha på nett. Søk på navnet ditt på siden.. En veninnde av meg ble skikkelig plaga fordi folk la ut masse bilder av henne, du kan jo lese om det her: http://micheaa.blogg.no/ hun gikk til avisa og politiannmeldte det.
Norsk Modell

18.06.2013 kl.21:38

Godt innlegg Sofie, det finnes dessverre et hav av mennesker som hverken eier respekt for seg selv eller andre. Jo større suksess man oppnår, jo flere mennesker når man ut til. Dermed vil naturligvis også antallet idioter som kontakter deg øke betraktelig. Trikset er å ignorere disse totalt, og dette klarer du helt mesterlig Sofie :-)
vanessa

18.06.2013 kl.21:39

Vet du hva, jeg fikk et godt intrykk av deg i førsten. Men nå, etter du ikke har klart å holde kjeften igjen om alle dine haters, og hele det opplegget har jeg virkelig mistet sansen for deg.. Forresten hadde dette innlegget ingen mening, du sier at du skjønner at de hater deg, men så skriver du at du ikke skjønner?

Det værste jeg har hørt, er at du sier du ikke tar deg nær av kritikk. Hvordan skal det gå med deg?
Anne-Kristi

18.06.2013 kl.21:43

Du e tøff som tar det opp!

Savne deg! <3
Ida C West

18.06.2013 kl.21:52

Du er jo veldig pen da, og det gjør vel ikke saken bedre. Tror det er forskjellige grunner til at forholdsvis normale folk plutselig forvandles til hjernedøde "haters". Men den mest vanlige grunnen er nok sjalusi. Det er vondt å se noen se ut slik du skulle ønske du så ut selv, jeg skjønner jo den. men sjalusi er selvfølgelig ingen unnskyldning for å gå løs på folk. Men det er vel en slags forklaring.. Har hatt to VELDIG engasjerte haters selv. De kommenterte opptil 10 ganger hver(hver dag altså) på min forrige blogg.. og jeg ble vel ærlig talt litt smigret. Haha! Synes det var så gøy at to fremmede menneske kastet bort så UTROLIG mye tid på meg. Når fremmede blir besatt av deg på den måten, er det jo nesten et kompliment, uansett hvor stygt det er ment.. Stå på du! Jeg har i allefall bare gode inntrykk av deg gjennom bloggen :)
M

18.06.2013 kl.22:21

grunne til kanskje en person ikke liker folk som får mye oppmerksomhet er for eksempel en veldig fin person som kan bli modell og skjenne penger uten og nesten og jobbe for det på skole og eller i fritiden at det kan få nesten hvem dem vil bare fordi dem ser bra ut og dem får alt av oppmerksomhet som jeg synes er litt trist og en person som kan synge og slipper og jobbe på det hjemme eller på fritiden dem har bare en bra stemme som gjør at dem blir kjent og skjenner masse penger uten og arbeide hardt på skolen eller hjemme for eksempel jeg har en søster som har en ganske bra sang stemme for oppmerksomt i huset og ute begrunn av stemmen jeg har lærevansker sliter på skolen men gjør mitt beste mens søstera mi har ingen vansker gir blaffen i skole faga fordi at ho skal bli sang stjerne så det eneste faget ho gjør det bra i er musikk timer og jeg tror at mange tror at nesten alle kjente er person gir faen i alt utenom det dem har tenkt til og bli kjent for eksempel skuespiller,musikk,modell og det er det jeg tror plager folk men jeg vil bare slutte med og si at jeg har ikke noe i mot deg i det helle tatt og det som hater folk slutt jeg kan skjønne det men det er ikke noe vits i og vær sur på folk at dem har blitt kjent uansett hva dem har blitt kjent for det er bortkasta tid og det er ingen bra følelse :)så bruk tiden din på noe bedre en det

18.06.2013 kl.22:31

Du er så utrolig pen Sofie:( misunner deg så ufattelig mye...er faktisk sjalu, men jeg hater deg ikke! Hva gjorde du får å få den mega fine kroppen din!? Værsåsnill og fortell!:(
julie

18.06.2013 kl.23:29

Haters er noe tull !!!

jeg lurte bare på en ting, du har jo brukt xlash også sa du noe om en kode eller noe i ett av inleggene dine, jeh klarer ikke finne det.. kan du si noe om det ?
Haters sux

19.06.2013 kl.00:18

Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal bruke så mye energi på hat. Hvorfor kan man ikke bare prøve å komme over ens med andre?

19.06.2013 kl.00:37

Kor gammel e du?:)

19.06.2013 kl.00:43

haha hold kjeft din ekle faen
Mirjam

19.06.2013 kl.01:05

Stå på Sofie, lev livet som om ingen kunne dømme deg. Perfeksjon har sin pris ;)
Merethe Hansen

19.06.2013 kl.01:31

Så enig, stå på snuppa ;*
Noen

19.06.2013 kl.02:32

Hva har du lyktes med? du legger ut halvnakne bilder for at gutter skal sikle etter deg. jeg ville kalt det billig. Jeg har ikke noe imot deg, men det går an å få folk til å like deg på andre måter enn at du skal legge ut bilder for at de skal like deg, bare sier det.
Helene

19.06.2013 kl.15:12

Skjønner godt va du mener! Jeg har også opplevd motstand når jeg oppnådde noe bra, men desverre var jeg ikke like sterk som deg og jeg begynte å hate og skade meg selv pågrunn av det.. Aldri gjør noe slikt selv! Jeg synes du skal gjøre akkurat det du vil akkurat når du vil det, og de som er verdt å ta vare på rundt deg er med deg uansett! :) Jeg må også bare legge til at du er ei av de nydeligste jentene jeg har sett(GIRLCRUSH!) og så perfekt som du ser ut blir jeg selvfølgelig misunneiig, som de fleste andre jenter ogå blir kan jeg tenke meg. Men sånn er det bare, og jeg kommer aldri til å ha behovet for å slenge dritt til deg bare fordi du er så fin, og det er jeg veldig glad for. Har du vurdert å bli modell?(det er veeldig gøy!)

Stå på vakre!
sofiemk

19.06.2013 kl.15:32

Helene: åhh, så leit å lese :( Vakkre deg må ikke la de idiotene komme innpå deg <3 De er bare sjalu for at du eier noe ikke de gjør, deg selv! Stå på <3 Å tusentakk, betyr mye!
fast leser stor fan

19.06.2013 kl.16:03

Elsker bloggen din sååå sykt leser hver dag :) det er dagens lille høydepunkt!!!

Xoxo Fast leser
Julie Marthinsen

19.06.2013 kl.20:44

Haters makes me famous, er det ikke det man sier? Vil nok alltid finnes noen slike idioter som ikke takler at andre lykkes med noe.

Hvor er shortsen fra? Utrolig fin!
julie

19.06.2013 kl.22:08

kan du svaree ? :) lurer på det om xlash ? :)
Bit h

20.06.2013 kl.12:40

Man trenger ikke være misunnelig får å hate noen, noen faktisk bare hater deg. Personligheten din og hvem du er. Bli vant til det. Hva har du egentlig lykkes med? Det var kløfta de og de bildene dine på instagram som kom deg opp så langt som du er nå!

Men nok negativitet,det var min mening og mitt inntrykk av deg :) du har veldig fine øyne :)
Joakim

21.06.2013 kl.18:49

Folk hater deg fordi du er pen. Så enkelt er det.
Sara

24.06.2013 kl.01:09

Er ikke sjalu. Har ikke mindreverdighetskomplekser. Har aldri kommentert dritt før heller, det ligger ikke i min natur. Men når du skriver sånn kjenner jeg at det er på tide å få dunka litt kunnskap inn i hodet ditt! Jeg irriterer meg over deg på grunn av fremtoningen din. Du er SÅ lett gjennomskuelig at det er kvalmt. Du skriver om "drømmekroppen", og om kroppspress, samtidig som du utmerket godt vet du er så godt som perfekt selv. Du skriver om trening, kosthold og "resultater" ene og alene for å ha en unnskyldning for å atter en gang vise fram kroppen din(alle skjønner det). Det er også åpenlyst at det er gode gener det er snakk om her, ikke den lille treninga du driver med. INGEN i hele verden har noen gang fått bedre rumpe av å "squate" på tær med bare kroppsvekt(så du gjorde det på et "inspirasjonsbilde" du tok, teknikken er så dårlig at du ikke kjenner det i ræva en gang). På toppen av det hele lager du horete grimaser på alle bilder, som om det ikke er tøsete nok åvise seg frem lettkledd hele tiden. Folk leser bloggen din for å se på kroppen din og le av hvor horete du er. Ingen er sjalu. Du burde være flau. Det er sannheten, trist som det enn er. Jeg vet hvordan det er å være 15(?) år og oppmeksomhetssyk i tillegg til å ha store behov for bekreftelse, men vil at du skal vite at du er bra nok som du er, også om du ikke hadde hatt fin kropp og et pent ansikt. Du gjør på en måte narr av deg selv ved å legge ut slike bilder.

Skriv en kommentarhits