Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


9

✿ Folk som er tosidet. Eks: Er bestevenn din i nerheten og snur ryggen til deg blandt andre.

✿ Når lærere og andre folk behandler elever og ellers folk annerledes. Eks: Gir deg annmerkninger for ingenting og andre kan gøre som de vil..

✿ Bedrevitend mennesker, folk som påstår de kan mere om alt og som ikke klarer og ha feil.

✿ Selvgode og cockye gutter. Serriøst boys, ingen av oss liker det. Greit at noen av de ser bra ut, men så fort de har den innstillinga så er det helt turnoff. 

✿ Bitchy jenter, som alltid skal si deg imot baksnakke deg og være frekk. Dere kommer ikke høyere på treet av å prøve og dumme ut andre. Det er så sinnsykt lame! Sjærpings!

✿ Tastaturtøffe mennesker. Folk som skriver masse dritt både anonymt og med navn, og som så vidt tørr å gå alene ut etterpå. Hva er vitsen? Den eneste som blir sett på som dum er de.

✿ Folk som mangler argumenter. Kan ærligtalt ikke si hvor mye dette irriterer meg! At noen skal føre en diskusjon mot deg eller andre, og det bare kommer dritt ut av munnen deres og at de virkelig ikke hadde noe de skulle sagt i utgangspungtet. Gjør dere selv en tjeneste, keep quiet.

✿ Svake mennesker. Folk som ikke tørr å stå opp for seg selv og heller lar alt de gjør gå ut over andre. De snakker gjørne lavt og vil ha deg til å spre det videre eller rope det ut. Da kommer man ikke langt i liver..

✿ Voksene mennesker som snakker drit om unger/ungdom. Dette har jeg opplevd ofte. At voksene mennesker som verken kjenner meg eller har vært en del av mitt liv kan sitte og spre rykter og prate om meg. Det er tegn på inavl og mangel på ryggrad.

✿ At vi er fri for cola og jeg er søtsugen. Da vil jeg bare legge meg i et hjørne! Haha, litt userriøst men sant!
heeei! Liker bloggen din! Tipper leserne dine også gjør det....;-) Men forresten, kunne du hjulpet meg litt? Jeg har nettopp publisert et innlegg hvor jeg viser dere dagens outfit. Kunne du lagt igjen en kommentar på bloggen min og sagt hva du synes om antrekket? Åå tuusen takk<3
Elina Reime

18.03.2013 kl.20:49

Kjempe fin blogg. Stå på!

Hadde vært koselig om du tok en tur innom min blogg.
sofiemk

18.03.2013 kl.20:50

Sandra : tusentakk! Ja det kan jeg :)
sofiemk

18.03.2013 kl.20:50

Elina Reime: Takk :)
Marte

18.03.2013 kl.20:55

Jevligt bra skrevet! Er enig i alt (Bortsett fra det med cola med tanke på at jeg ikke drikker brus)
sofiemk

18.03.2013 kl.20:58

Marte: Tusentakk, haha min vane :D
Solveig

19.03.2013 kl.14:18

sååååååååååååååååå sant nr 6!!

22.03.2013 kl.19:21

Provoserende ting nummer 1: Folk som ikke klarer å skrive ordentlig :((( Fra vadsø og stolt av det! This is not trashtalk!
sofiemk

22.03.2013 kl.19:28

Anonym: haha, e ikke d bare å slutte å lese da??

Skriv en kommentarhits