Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


5

Ja igår ble det trekt! Jeg kom på 10 plass :) SUPER fornøyd med det, tusentakk til alle som stemmte! Trodde aldri jeg skulle få en plass i og med at det nesten bare var "superkjente" bloggere med! Så var utroli gøy som nybegynner :) Har også en litt chill outfit og vise. Liker den utrolig godt! Spess den vinrøde skinnbuksen! Ahh.. Ellers så sitter jeg bare her og lakker negler og henter ny inspirasjon fra bladet "Style". Utrolig mye fint som kommer nå til våren! Gleeeeder meg! Også tenkte jeg å dele instagrammen min, så har dere noe mer og stalke meg på! Haha, legger for det meste ut ting der :) 

 

http://www.side3.no/article3582429.ece


Heter: sofiekarlstad på insta :)
fazes

05.03.2013 kl.19:54

syns det e vældi teit å kåte hotteste blogger nu også ... folk børr jo tenke på andre åsså?? Det sku ikke vært nokka sånn her kåre dritt..
fazes

05.03.2013 kl.19:54

kåre' hahaha wops
sofiemk

05.03.2013 kl.19:57

fazes: hmm, koffer ikke? :)

06.03.2013 kl.07:41

Fordi Sofie. Det finnes veldig mange. der ute som kanskje tar til sæ ting. Hvis dem havne på den lista og kanskje siste plass, så kan det være en jævla stor nedtur for noen som kanskje slit sinn sykt mye. Det e ikke alle som tar like lett på ting. Å dem nominerte e aldeles ikke ut av de aller hotteste, finnes mange av dem der ute som også fortjene en plass på ranken. Men e bare en teit ting som noen lage. Eneste nu, dem nominerte har fått ekstra mye trafikk på siden sine, som vil gå over etterhvert. Å i tillegg, finnes mange skjønnheter der ute, men klart dem trekke ut dem som legg ut de mest utfordranese bildan. Æ sir ikke at du legg ut horebilda, elns. Du e ei flott jenta. Men snakke i det generelle. Det e en grunn for at det. finnes mobbing i verden. Fordi at alle og en hver hele tia blir stilt opp i mot hverandre. Det vil alltid være den som føle sæ utfor og ikke bra nok, dessverre. Men stå på å fortsett med blogginga. Man kan nå langt hvis man vil. Et lite tips: i innlegg du skriv, legg smiley på hylla. Dem e for facebook og chatsamtala. Dem bloggan med smiley e som regel jente i 8-12 års alderen uten ærfaring. Å utropstegn, fint hvis du variere mellom dem og komma, punktum. Syns forresten du har begynt å få mere spennanese innlegg man faktisk ork å lese. :)
spfit

06.03.2013 kl.17:18

Kår som du vil:)

Følg veien min mot silikon og trening.

www.spfit.blogg.no

Skriv en kommentarhits