Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


6

Mange har spurt om hva tatoveringen min betyr og hvorfor jeg har tatt den. Det tenkte jeg og svare på! Jeg tok min tatovering på grunn av bestemor og bestefar! Jeg skulle egentlig ha den i nakken som et symbol på liv. Men jeg turte ikke og tok den heller en plass jeg kan skjule den under alle omstendigheter. Det står da "tro håp og kjærlighet" på engelsk. Noe lite men av svært stor betydning for meg. Jeg elsket besteforeldrene mine og hadde et spessielt godt forhold til min bestemor.

Siden bestefar døde såpass tidlig i livet mitt så husker jeg bare glimt av det! Men gode historier frisker ofte opp hukommelsen! Bestemor var utdannet sykepleier, hun tok seg av bestefar hans siste år og alle sine barn og barnebarn samtidig. Noe som har preget mitt syn på styrken vi bærer! Bestefar datt nemmelig av en stige når han var kun 68 år gammel, på grunn av en filleting han absårlutt skulle fikse. Etter det gikk det bare nedover! Men bestemor hadde han hjemme, stelte å styrte. 4 år holdt bestemor på, fra morgen til kveld!

Til slutt nektet bestefar og leve og døde fra oss. Noe alle sørget over! Jeg husker enda at mamma bærte meg i hendene og gråt og jeg strøyk henne gjennom håret å sa ikke vær trist. Jeg var kun 4 år! Etter dette gikk det en stund og så ble bestemor dårlig. Som gammel sykepleier sa hun at hun hadde kreft, noe ingen av oss ville tro! Hun skjekket seg hvært år og fortalte hvor vondt hun hadde og at hun trodde hun hadde kreft. Noe ikke legene heller trodde på!! Tiden gikk og bestemor hadde vist det heletiden. Hun hadde kreft.. Noe vi alle hadde sett bort ifra! Kan ikke si hvor mye jeg angrer for det! Etter tunge år med sykdom og pes slapp også bestemor ut. Sommern etter tok jeg tatoveringen min! Love for at jeg elsket dem, hope for at vi håpte og bestemor håpte på at sykdommen skulle gå vekk, fait for at ingen av oss trodde, og at jeg i ettertid må ha troen på det ubeskrivelige og uforklarlige.
Elisabeth

04.03.2013 kl.21:02

Nu kom tåran. Bestemor å bestefar <3 savne dem vær dag, hele tida!

Gla i dæ beste<3
sofiemk

04.03.2013 kl.21:05

Elisabeth: ja! Æ åsså <3 glad i dæ å!!
silikonpupper

05.03.2013 kl.11:34

Herlig tattovering! Vil gjerne ta jeg også!:)

Følg gjerne min vei mot silikon.

www.silikonpupper.blogg.no
Vilde

05.03.2013 kl.14:57

så fin! :)

hvor gammel er du?

det går ikke an å trykke på "om meg"
Maiken Theres Rasmussen

08.03.2013 kl.22:50

trist no ble det et rørende øyeblikk for meg<33<3
sofiemk

08.03.2013 kl.22:56

Maiken Theres Rasmussen: åhh <33

Skriv en kommentarhits